kæledyrskonsulenten forside

/kæledyrskonsulenten forside
kæledyrskonsulenten forside2019-01-15T12:49:04+01:00

Kender du til hundens sprog?

Vil du have bedre kontakt med din hund?

Med andre ord er du udfordret i forholdet til din hund, så er der hjælp at hente. Du kan søge råd og vejledning her på siden eller kontakte os for mere information.

Flere og flere anskaffer sig kæledyr fordi de er “nuttede” eller for at dække et behov for nærhed/liv i huset, og glemmer at sætte sig ind i hvad det er for et “kræ” de nu tager ansvar for. Dette er selvfølgeligt ikke dig, men hæng på alligevel;-)

Her kommer firmaet så ind med hjælp til selvhjælp. Som Zoolog kan jeg coache og viderebringe viden i dyre adfærd/problem løsning mm. Især hund, kat, gnavere, fugle, fisk.

Dette er for dig som vil anskaffe kæledyr eller dig som har kæledyr, som giver problemer.

Det specielle er, at jeg finder (lokalisere) problemet og i samarbejde med dig kan vi lave en hurtig og praktisk løsning, hvor jeg evt. tager ud til dig, og med udgangspunkt i dit problem, finder vi sammen en løsning.

 Tilmeld nyhedsbrevet

Har du kæledyr?….

Så ved du også, at det ikke altid er ren idyl at have dyr. Er der problemer så kan det være svært at se og finde løsninger. Det er her jeg kommer ind med hjælp til selvhjælp. Det kan være svært at tolke dyrets adfærd, hvis du ikke har tilegnet dig en større viden om adfærd og dyre psykologi. Desuden kan du selv have brug for at ændre f.eks. små bevægelser, fordi dyret tolker/misforstår din adfærd, og dermed opfører sig anderledes, end det du ønsker.

Du kan købe kurser eller bestille en til en coaching med faguddannet zoolog – sammen finder vi en løsning. Jeg har vhja. min uddannelse lært at tolke dyrs mange forskellige signaler, og med denne viden kan jeg hjælpe dig og dit kæledyr til at få en større gensidig forståelse evt. ændre adfærden så du får mere glæde af dyret.

Du får:

 • større forståelse for dyrets ve og vel
 • Lærer mere om at “tale” dyrets sprog
 • Lærer at se hvad dyret forsøger at vise/sige

Dermed opnår du større glæde af dyret, og dyrets trivsel øges. Det kan give hele familien en større glæde af at have dyr og gå fra frustration til harmoni ( eller misforståelser til forståelser.)

Hurtig og Praktisk hjælp. Her er du og dit kæledyrsat i centrum. 

 Tilmeld nyhedsbrevet

Se her hvad du og dit kæledyr får hos kæledyrskonsulenten

Kæledyrskonsulenten er grundlagt af en passioneret zoolog. Det giver dig garanti for et professionelt og naturvidenskabeligt fundament. Og en faglig, individuel hjælp. Dermed får du nøglen til et godt liv med dit kæledyr og for dit kæledyr.

Kæledyrskonsulentens mål er at :

 • Være en dygtig problemknuser for dig og dit kæledyr
 • Informere dig forsvarligt om dit kæledyr og dets behov
 • Hjælpe med at gøre livet med kæledyr sjovt og givende
 •  Øge livskvaliteten mellem dit kæledyr og dig
 • At øge viden om kæledyrs adfærd (især hunde)
 • Lærer især børn at kunne færdes med hunde og andre kæledyr uden at komme galt afsted.
 • Hjælpe dig til at forstå dit kæledyr bedre.

 Tilmeld nyhedsbrevet

Kældyrskonsulentens tre værdier:

 • Ansvarlighed: Så du og dit kæledyr får den bedste vejledning.
 • Respekt: Det er vigtigt at respekterer dit kæledyr, så I ikke ender i en situation der er træls for dig og kæledyret. Jeg guider både dig og kæledyret til gensidig respekt bl.a. ved at behandle hunden som hund.
 • Innovation: Der sker hele tiden udvikling, også inden for hvordan dyr og mennesker lever sammen. Her kommer den nyeste forskning dig mest muligt til gavn, da jeg følger med i den nyeste forskning på området, og formidler de ting du kan bruge til at udvikle forholdet til dit kæledyr mest optimalt.

 Tilmeld nyhedsbrevet

Virksomhedens Produkter/ydelser:

Det er små vejledninger / kurser på -FB, konsulentbistand, træning og udviklingsforløb. Desuden vil der være foredrag/webinar, kurser, seminarer ol. Få mere af vide her når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

 Tilmeld nyhedsbrevet

Mission:

Oplyse dig om fordele ved at vælge at leve sammen med kæledyr.

Når du har valgt, at du vil have kæledyr – at få afstemt forventninger og virkelighed. Det bør ske efter den enkelte dyrearts specifikke biologiske/ fysiologiske behov og brug så det passer til din familie.

Alt for ofte ender det som en katastrofe for kæledyr, som er kommet til familier, som ikke har sat sig ind i dyrets krav/behov, og de bliver efterladt på internater eller de bliver slået ihjel. Denne adfærd ønsker jeg at ændre. Så man fra tanken/ønsket om kæledyr til beslutningen om at få kæledyr – ved hvor man kan få den rigtige professionelle vejledning og dermed vælge det dyr som passer ind i familien fra starten. Det spare du både penge, ærgrelse og sorg ved. Samtidigt spare man kæledyret for mange “pinsler” og en tur som efterladt eller ligefrem aflivet.

Det giver større livskvalitet at få valgt de rigtige dyr fra starten.

Mette Mølgaard
Mette Mølgaard Det er Mette du møder i telefonen
Med en livslang passion for dyr og interaktionen mellem dyr og mennesker, og deres velbefindende, er det ikke så mærkeligt, at Mette Mølgaard har valgt at sætte sine faglige kompetencer ind på at støtte og lærer mennesker, hvordan man kommunikerer med dyr og skaber en ønsket adfærd. Mette vil være stemmen du møder i telefonen, når du ringer til Kæledyrskonsulenten.

Om os:

Mette er bredt fagligt funderet med en uddannelse som biolog (Cand. Sciet.) med dyr (zoologi) og adfærd som speciale.

Kontakt Mette her:

Tlf: 30136648

ved ansigt til ansigt sessions kan der være kørselspenge, men vi kommer til jer.

 Tilmeld nyhedsbrevet