kæledyrskonsulenten 3

/kæledyrskonsulenten 3
kæledyrskonsulenten 32019-01-15T12:53:57+01:00

Se her hvad du og dit kæledyr får hos kæledyrskonsulenten


Kæledyrskonsulenten er grundlagt af en passioneret zoolog. Det giver dig garanti for et professionelt og naturvidenskabeligt fundament. Og en faglig, individuel hjælp. Dermed får du nøglen til et godt liv med dit kæledyr og for dit kæledyr.

Kæledyrskonsulentens mål er at :

  • Være en dygtig problemknuser for dig og dit kæledyr
  • Informere dig forsvarligt om dit kæledyr og dets behov
  • Hjælpe med at gøre livet med kæledyr sjovt og givende
  •  Øge livskvaliteten mellem dit kæledyr og dig
  • At øge viden om kæledyrs adfærd (især hunde)
  • Lærer især børn at kunne færdes med hunde og andre kæledyr uden at komme galt afsted.
  • Hjælpe dig til at forstå dit kæledyr bedre.

 Tilmeld nyhedsbrevet

 

Kældyrskonsulentens tre værdier:

  • Ansvarlighed: Så du og dit kæledyr får den bedste vejledning.
  • Respekt: Det er vigtigt at respekterer dit kæledyr, så I ikke ender i en situation der er træls for dig og kæledyret. Jeg guider både dig og kæledyret til gensidig respekt bl.a. ved at behandle hunden som hund.
  • Innovation: Der sker hele tiden udvikling, også inden for hvordan dyr og mennesker lever sammen. Her kommer den nyeste forskning dig mest muligt til gavn, da jeg følger med i den nyeste forskning på området, og formidler de ting du kan bruge til at udvikle forholdet til dit kæledyr mest optimalt.

 Tilmeld nyhedsbrevet

 

Virksomhedens Produkter/ydelser:

Det er små vejledninger / kurser på -FB, konsulentbistand, træning og udviklingsforløb. Desuden vil der være foredrag/webinar, kurser, seminarer ol. Få mere af vide her når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

 Tilmeld nyhedsbrevet

 

 

 

Historie:

Firmaet har taget sin spæde begyndelse efter en tid hvor ejeren, som så mange andre biologer stod uden arbejde. Da hun altid har haft med dyr at gøre, var det naturligt at lysten til at arbejde professionelt med dyr opstod. Der er lagt op til et arbejdsliv med hobby og arbejde i et. Firmaet har en lidt lang og hård opstart pga. trafikuheld, hvor ejeren blev kørt ned. Det tog tid inden hun igen tog fat i firma ideen, som nu er en realitet.

 

Mission:

Oplyse dig om fordele ved at vælge at leve sammen med kæledyr.

Når du har valgt, at du vil have kæledyr – at få afstemt forventninger og virkelighed. Det bør ske efter den enkelte dyrearts specifikke biologiske/ fysiologiske behov og brug så det passer til din familie.

Alt for ofte ender det som en katastrofe for kæledyr, som er kommet til familier, som ikke har sat sig ind i dyrets krav/behov, og de bliver efterladt på internater eller de bliver slået ihjel. Denne adfærd ønsker jeg at ændre. Så man fra tanken/ønsket om kæledyr til beslutningen om at få kæledyr – ved hvor man kan få den rigtige professionelle vejledning og dermed vælge det dyr som passer ind i familien fra starten. Det spare du både penge, ærgrelse og sorg ved. Samtidigt spare man kæledyret for mange “pinsler” og en tur som efterladt eller ligefrem aflivet.

Det giver større livskvalitet at få valgt de rigtige dyr fra starten.

 

 

Det er mig du møder i telefonen: 

 

 

Mette Mølgaard
Med en livslang passion for dyr og interaktionen mellem dyr og mennesker, og deres velbefindende, er det ikke så mærkeligt, at Mette Mølgaard har valgt at sætte sine faglige kompetencer ind på at støtte og lærer mennesker, hvordan man kommunikerer med dyr og skaber en ønsket adfærd. Mette vil være stemmen du møder i telefonen, når du ringer til Kæledyrskonsulenten.

Om os:

Mette er bredt fagligt funderet med en uddannelse som biolog (Cand. Sciet.) med dyr (zoologi) og adfærd som speciale.

Kontakt Mette her:

Tlf: 30136648

ved ansigt til ansigt sessions kan der være kørselspenge, men vi kommer til jer.

 

 Tilmeld nyhedsbrevet