Veganer-café ser dagens lys i Randers!

//Veganer-café ser dagens lys i Randers!

Veganer-café ser dagens lys i Randers!

Vegansk cafe

Endelig sker det! Nu får Randers sin allerførste veganer-café. Noget som mange længe har kigget langt efter i andre store byer, hvor veganske og vegetariske caféer blomstrer frem og lever i bedste velgående. Den nye veganske cafe i Randers hedder VEGGIE-LEAF, og den drives af folk med ambitioner om at lave forskellige veganske madretter og at servere plantebaserede drikke lavet. De plantebaserede drikke vil fortrinsvis være lavet på fx soya. Der vil også være mulighed for at købe økologiske sodavand. Og selvfølgelig kan man også købe kaffe – for mange vil gerne have kaffe, er de sikre på hos VEGGIE-LEAF. Og ønskes der en kaffe lavet på mælk, vil det selvfølgelig også her være den plantebaserede mælk, der bruges.
Ønsket med den nye veganske café er også at henlede opmærksomheden på, at hvor det i Danmark ofte er “hygge” at være samlet om mad, altså også kan være det at være samlet om vegansk mad. Vegansk mad er nemlig fuld af liv, farver, smag og glæde. Hermed tager vi også et aktivt valg om, hvad vi vil spise. Et aktivt valg om, at når man vælger vegansk mad, passer man både på sig selv – og også på den verden, vi lever i. Bæredygtighed er derfor også et af de vigtige nøgleord omkring den nye veganske café i Randers. Der vil også være glutenfri muligheder for at spise sig mæt på caféen. Med de veganske retter og muligheder, får randrusianerne altså en ny mulighed for aktivt at vælge sundhed til.
Alle retter er afprøvet og prøvesmagt i forskellige variationer, så vi på den måde har fundet frem til de lækreste, plantebaserede måltider. Vi er rigtig stolte af de retter, vi har valgt, og vi  glæder os til at dele dem med Randers, fortæller de på VEGGIE-LEAF.

Overskrift 2

Foruden alle de veganske retter, der kan nydes på caféen, kan der også hentes inspiration til en grønnere hverdag i hjemmet. Personalet på den veganske café, VEGGIE-LEAF, fortæller, at de glæder sig til at dele ud af deres viden omkring den veganske, plantebaserede kost. Både når maden skal nydes på caféen eller når man vil eksperimentere hjemme. Derfor er der på den veganske café også den mulighed, at du kan tage maden med hjem. Dette gælder både for madretterne og også de plantebaserede drikke. Emballagen til dette er der også tænkt nøje over og udvalgt med omhu. Den er nemlig produceret, så den er 100 % biologisk nedbrydelig. Tingene skal nemlig hænge sammen.
Hvem er gæsterne så på den veganske café? Den veganske café er for dig og mig og også din nabo! For dig, der gerne vil spise vegansk. For dig der skal ud at spise med en veganer. For dig der trænger til ny inspiration til en farverig og sund kost. Og for dig, der bare er nysgerrig – og som forstår, at vegansk mad er virkelig lækker mad uden animalske produkter. Og for dig der gerne vil HYGGE!

Overskrift 3

Kort sagt – den nye veganske café glæder sig til at ønske alle et varmt velkommen 🙂

 

 

By |2018-10-10T09:05:28+02:00oktober 10th, 2018|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment